Gårdsförsäkring länsförsäkringar

Gårdsförsäkring – Länsförsäkringar

Gårdsförsäkring är till för dig som bedriver småskalig verksamhet inom jordbruk eller hästverksamhet och för dig som bedriver skogsbruk i egen skog.

Gårdsförsäkringen passar dig som har jordbruk eller hästverksamhet i mycket liten skala i anslutning till ditt bostads- eller fritidshus.

Gårdsförsäkring – Försäkra din gård – Länsförsäkringar

Gårdsförsäkring är till för dig som bedriver småskalig verksamhet inom jordbruk eller hästverksamhet och för dig som bedriver skogsbruk i egen skog.

Här kan du läsa mer om vår gårdsförsäkring som ger ett grundskydd för dig som äger en gård där ingen eller en mycket liten lantbruksverksamhet bedrivs.

Gårdsförsäkring – offert – Länsförsäkringar

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Lantbruksförsäkring – Länsförsäkringar

Här hittar du försäkringar för din gård, dina djur och dina fordon. Även för dina kunder och för dina medarbetare när de arbetar inom ditt lantbruk.

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare

Hemförsäkring med skydd för dig, ditt hem och dina saker

Hemförsäkring med skydd för dig, ditt hem och dina saker – Se pris och köp på Länsförsäkringar

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj länsförsäkringsbolag nära dig. Välj, Bergslagen, Blekinge, Dalarna …

Vår hemförsäkring för din villa, lägenhet eller fritidshus skyddar både ditt hem, dig och dina saker. Hemma och på resan!

Säker Gård och Säker Hästverksamhet – Länsförsäkringar

Säker Gård och Säker Hästverksamhet

Vi erbjuder dig heltäckande lösning för att göra din gård säkrare.

Vi erbjuder dig heltäckande lösning för att göra din gård säkrare. Med utbildning och förebyggande åtgärder kan du får rabatt på dina försäkringar.

Skadedjurskontroll – Så gäller försäkringen – Länsförsäkringar

Skadedjurskontroll – Så gäller försäkringen

Om du har en gårdsförsäkring täcker din försäkring sanering av skadedjur i bostadshuset men inte övriga byggnader på gården. Om du bor i en hyreslägenhet …

Hur gäller hemförsäkringen om du drabbats av ohyra eller skadedjur såsom insekter, getingar, myror, råttor och möss? Anmäl skada & få hjälp med saneringen.

Reseförsäkring – Ingår i din hemförsäkring hos oss

Reseförsäkring – Ingår i din hemförsäkring hos oss – Länsförsäkringar

Det gäller även om du betalat resan med Swish, så länge det är anslutet till ditt konto på Länsförsäkringar. Utökat reseskydd. Med tilläggsförsäkringen Utökat …

45 dagars reseskydd för hela familjen. Du är t.ex. försäkrad om du blir sjuk, är med om en olycka under resan, eller om din resväska blir stulen.

Drulleförsäkring – För när du klantat till det – Länsförsäkringar

Drulleförsäkring – För när du klantat till det | Länsförsäkringar

En allriskförsäkring, eller drulleförsäkring som det också kallas, skyddar dina saker vid oförutsedda händelser som den vanliga hemförsäkringen inte täcker.

Försäkring lantbruksfordon – Länsförsäkringar

Försäkring för bland annat traktorer, dumpers, truckar och skogsmaskiner · Välj mellan trafik, halv eller helförsäkring · Snabb hjälp och lokal kännedom.

Försäkra lantbrukets truckar, dumpers, skogsmaskiner, lastmaskin väghyvlar och andra lantbruksfordon.

Keywords: gårdsförsäkring länsförsäkringar, länsförsäkringar gårdsförsäkring