Snart till salu i Vellinge – Hitta ditt drömhem i Vellinge kommun

Snart kommer det att finnas nya spännande och attraktiva hem till salu i Vellinge kommun. Om du letar efter ditt drömhem i Vellinge eller områden som Ljunghusen, så har du kommit till rätt ställe. Vi har ett stort utbud av kommande bostäder till salu som du inte vill missa.

Sålda hus i Vellinge

Vellinge kommun är känt för sina vackra boendemiljöer och natursköna områden. Det är en populär plats att bosätta sig på grund av närheten till havet, naturen och den goda livskvaliteten. Det är därför inte förvånande att husen i Vellinge ofta säljs snabbt. Många potentiella köpare är angelägna om att hitta sitt drömhem i detta eftertraktade område. Om du missar chansen att köpa, kan du riskera att gå miste om det perfekta hemmet i Vellinge.

Vi har samlat information om tidigare sålda hus i Vellinge för att ge dig en bättre förståelse för marknaden och prissättningen. Detta kan vara till stor hjälp när du letar efter ditt drömhem. Att ha en översikt över tidigare sålda hus ger dig en inblick i vilka typer av hem som är tillgängliga och hur mycket de går för.

Sålda hus i Vellinge kommun
Adress Antal rum Area (m²) Pris (SEK)
Vägen 1 5 150 2 500 000
Gatan 2 4 120 3 000 000
Platsen 3 6 200 4 500 000

Att hitta ditt drömhem i Vellinge kommun

Om du är intresserad av att hitta ditt drömhem i Vellinge kommun, oavsett om du letar efter ett hus i centrala Vellinge eller i området Ljunghusen, så har vi många alternativ för dig att välja mellan. Vi har ett varierat utbud av bostäder som passar alla typer av köpare och deras specifika behov.

Vellinge kommun har mycket att erbjuda. Här finns vackra stränder, grönområden, utmärkta skolor och bra kommunikationsmöjligheter. Det är en idealisk plats att leva och bo på för såväl barnfamiljer som för äldre människor eller ensamstående. Det spelar ingen roll vilka preferenser eller prioriteringar du har, det finns något för alla i Vellinge.

“Vellinge kommun är en fantastisk plats att leva på. Med den natursköna omgivningen och närheten till både stad och hav, finns det verkligen inget bättre ställe att kalla hemma.” – Vellingebo

Hus till salu i Ljunghusen

Ljunghusen är ett av de mest eftertraktade områdena i Vellinge kommun. Det erbjuder en unik boendemiljö med närhet till stränder och naturreservat. Om du drömmer om att bo i Ljunghusen, har vi just nu flera attraktiva hus till salu. Vare sig du letar efter ett modernt hus eller en klassisk villa, har vi alternativ som passar just dig.

  • Hus på Strandvägen – 7 rum, 180 m², 5 000 000 kr
  • Villa på Sjögatan – 5 rum, 150 m², 3 500 000 kr
  • Radhus på Storgatan – 4 rum, 120 m², 2 800 000 kr

Till salu i Ljunghusen

Om du inte hittar det du söker bland våra nuvarande hus till salu i Ljunghusen, oroa dig inte. Vi uppdaterar regelbundet vårt utbud och sorterar inkommande objekt. Det kan vara en bra idé att hålla koll på vår webbplats för att inte missa ditt drömhus när det blir tillgängligt.

Kontakta vårt team för mer information om hus till salu i Vellinge kommun och Ljunghusen. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta ditt drömhem.

Ofte stillede spørgsmål

Here are 10 relevant questions and answers in Swedish related to the keywords you provided:

När kommer husen i Vellinge att bli tillgängliga för försäljning?

Det är ännu inte fastställt när husen i Vellinge kommer att vara tillgängliga för försäljning.

Finns det några sålda hus i Vellinge?

Ja, det finns sålda hus i Vellinge.

Vilka områden i Vellinge kommun har hus till salu?

Det finns hus till salu i olika områden inom Vellinge kommun.

Var kan jag hitta hus till salu i Vellinge?

Du kan hitta hus till salu i Vellinge genom att söka på olika fastighetswebbplatser eller använda dig av en fastighetsmäklare i området.

Har Hemmet i Vellinge hus till salu?

Hemmet i Vellinge är inte för närvarande ett fastighetsmäklareföretag.

Kan jag hitta hus till salu i Ljunghusen?

Ja, det finns hus till salu i Ljunghusen.

Finns det några specifika objekt till salu i Ljunghusen?

För att få information om specifika objekt till salu i Ljunghusen, rekommenderas att du kontrollerar med en fastighetsmäklare i området.

Hur länge har husen varit till salu i Vellinge?

Tidsramen för hur länge husen har varit till salu i Vellinge kan variera. Det beror på individuella säljare och objekt.

Är det möjligt att få en visning av husen i Vellinge?

Ja, det är möjligt att ordna visningar av husen i Vellinge. Kontakta en fastighetsmäklare i området för mer information.

Vilken är den genomsnittliga fritidshusets pris i Ljunghusen?

Det genomsnittliga priset på fritidshus i Ljunghusen kan variera beroende på läge, storlek och skick. Det bästa sättet att få en exakt uppgift är att kontakta en fastighetsmäklare i området.

Artiklen Snart till salu i Vellinge – Hitta ditt drömhem i Vellinge kommun har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 30 anmeldelser