Den oslagbara griffeltavlan

Har du en restaurangverksamhet och är på jakt efter en smidig lösning för att snabbt kunna få ut budskap till dina gäster? Då behöver du inte leta längre.

Obegränsat användningsområde

Då får vi lov att presentera den ultimata lösningen, nämligen en gammal klassiker i form av griffeltavla – i ny tappning. Användningsområdet för griffeltavlor är i princip obegränsat och det är oerhört smidigt och lätt att göra rent dem. Perfekt när du snabbt och effektivt vill kunna ändra till exempel menyer och erbjudanden. I exempelvis restauranger, barer och på pubar är det ofta viktigt att kunna uppdatera budskapen snabbt och löpande.
Du hittar griffeltavlor i en mängd olika utföranden och storlekar. Kanske letar du efter en stor griffeltavla att sätta upp på väggen? Små griffeltavlor kan vara så väl smidiga som trevliga att ställa på borden och du vet väl att det finns griffeltavlor som lämpar sig alldeles utmärkt även för utomhusbruk? Ställ ut en gatupratare i form av griffeltavla där du till exempel kan förmedla lockande middagserbjudanden till potentiella gäster. Då fångar du dem i ögonblicket och de blir uppmärksammade på just din restaurang!

Stort utbud av storlekar

Griffeltavlor hittar du, som sagt, i flera olika storlekar. Välj de storlekar som passar bäst till ändamålet och vad som passar budskapet allra bäst. De små menytavlorna, som blir perfekta på restaurangborden, hittar du i tre olika storlekar som A6, A5 samt A4. A5 är mest populära och säljs mest, men A4 är hack i häl vad beträffar popularitet.
Skrivtavlorna till vägg finns i många storlekar och former. Här kan du välja mellan 30 x 40 centimeter, 40 x 60 centimeter, 50 x 60 centimeter, 60 x 80 centimeter, 70 x 90 centimeter, 56 x 100 centimeter, 56 x 120 centimeter och 56 x 150 centimeter. Toppsäljarna här är 60 x 80 centimeter samt den avlånga griffeltavlan i storlek 56 x 150 centimeter.